Skidresor - Alpint

Skidresorna för vintern 2023 är nu hemkomna!
Nu påbörjas planeringen inför nästa vintersäsong. Välkomna att uppleva några av Europas bästa skidorter tillsammans med oss på Färgelanda Buss/Snö-vit Resor 2024!
Våra 9-dagarsresor med snabb och effektiv bussresa genom Europa ger möjlighet till hela 7 skiddagar. Därmed kan ni få ut mesta möjliga av er semester!

Vinter 2023:
* Gränslöst varierad skidåkning i Aosta har vi återigen glädjen att erbjuda, efter några års frånvaro.
* Årets nygamla nyhet blir skidåkning i Saalbach med prisvärt boende i närliggande Piesendorf. (Pga alldeles för lågt intresse blev det inga resor till Saalbach 2023)

Öppna katalogen för föregående säsong "Skidresor 2023" som pdf
 

Läs även gärna vår sida om Covid-19 Vi gör vårt bästa för att hålla informationen uppdaterad

Sätt er bekvämt till rätta. Låt oss ta er ner till de vackra alperna - allt det praktiska är ju redan ordnat! Njut istället av en bra film eller bok. Umgås eller vila ögonen på Europas fantastiska, skiftande landskap. Med en snabb och effektiv bussresa och smidiga färjeöverfarter, utan bagagekrångel, når ni Alperna snabbt!  Vi erbjuder anslutningsmöjlighet från flera orter i västra och södra Sverige, liksom reseledning under hela resan. Och jämför priserna. Hos Färgelanda Buss/Snö-vit Resor ingår alltid halvpension i prisvärda boendealternativ och våra 9-dagarsresor ger möjlighet till hela 7 skiddagar. Oftast till priser som är bättre än det ni hittar i fjällen! Ifrån flertalet av våra destinationer gör vi under veckan utflykter med vår buss till närliggande skidorter - för största möjliga variation. Dessa utflykter är mycket uppskattade och ingår i resans pris. Därmed kan ni få ut mesta möjliga av er semester! Upptäck varför vi från år till år har så många återkommande resenärer!

Aosta - med Cervinia o Courmayeur

Fullt
Skidresa med buss till Aosta, Italien. Resorna 2023 är hemkomna och avslutade. Men kanske blir det resor till Aosta även vintern 2024... Höga berg och vackra dalar Många är vi som har tagit Aostadalen till våra skidhjärtan! I den nordvästra delen av de italienska alperna väntar snösäker, solsäker fantastisk skidåkning. Följ med och upptäck den utmä...Läs mer