Skidresor - Alpint

Årets skidupplevelser är över. Nu laddar vi inför 2021!
Välkomna att uppleva några av Europas bästa skidorter tillsammans med oss på Färgelanda Buss/Snö-vit Resor 2021!
Våra 9-dagarsresor med snabb och effektiv bussresa genom Europa ger möjlighet till hela 7 skiddagar. Därmed kan ni få ut mesta möjliga av er semester!

2020 erbjöd vi:
* Klassiska Moena i Val di Fassa har ju med åren har blivit något av svenskarnas favorit med sin trevliga by och med sina närmast obegränsade möjligheter till skidåkning, bl a i det berömda Sella Ronda.

* Vi erbjuder även en tidig avgång till Moena med en något kortare reslängd. Passa på att få några härliga dagar i pisterna och sedan njuta av den stora folkfesten i byn i samband med längdskidloppet Marcialonga. Den stora årliga händelsen i Moena! (OBS! 7 dagars resa med möjlighet till 4 skiddagar)

* Backnära boende i Cortina har vi återigen glädjen att erbjuda.

Öppna katalogen "Skidresor 2020" som pdf

Sätt er bekvämt till rätta. Låt oss ta er ner till de vackra alperna - allt det praktiska är ju redan ordnat! Njut istället av en bra film eller bok. Umgås eller vila ögonen på Europas fantastiska, skiftande landskap. Med en snabb och effektiv bussresa och smidiga färjeöverfarter, utan bagagekrångel, når ni Alperna snabbt!  Vi erbjuder anslutningsmöjlighet från flera orter i västra och södra Sverige, liksom reseledning under hela resan. Och jämför priserna. Hos Färgelanda Buss/Snö-vit Resor ingår alltid halvpension i prisvärda boendealternativ och våra 9-dagarsresor ger möjlighet till hela 7 skiddagar. Oftast till priser som är bättre än det ni hittar i fjällen! Ifrån flertalet av våra destinationer gör vi under veckan utflykter med vår buss till närliggande skidorter - för största möjliga variation. Dessa utflykter är mycket uppskattade och ingår i resans pris. Därmed kan ni få ut mesta möjliga av er semester! Upptäck varför vi från år till år har så många återkommande resenärer!