Skidresor - Alpint

Skidresa vintern 2024!
Äntligen har vi fått klart med en resa till Dimaro och Hotel AlpHoliday. Resan kommer att gå vecka 8 med avresa lördag morgon 17 februari. Om ni är intresserade av att följa med på den resan så rekommenderar jag er att boka in er snarast. Skulle det stå att resan är fullbokad så tveka inte att boka in er på väntelistan. För då försöker vi få fler rum på hotellet. 

Välkomna att uppleva en av Europas bästa skidorter tillsammans med oss på Färgelanda Buss/Snö-vit Resor 2024!
Våra 9-dagarsresor med snabb och effektiv bussresa genom Europa ger möjlighet till hela 7 skiddagar. Därmed kan ni få ut mesta möjliga av er semester!

Öppna katalogen för "Skidresa 2024" som pdf

Sätt er bekvämt till rätta. Låt oss ta er ner till de vackra alperna - allt det praktiska är ju redan ordnat! Njut istället av en bra film eller bok. Umgås eller vila ögonen på Europas fantastiska, skiftande landskap. Med en snabb och effektiv bussresa och smidiga färjeöverfarter, utan bagagekrångel, når ni Alperna snabbt! Vi erbjuder anslutningsmöjlighet från flera orter i västra och södra Sverige. På plats i Alperna gör vi under veckan utflykter med vår buss till närliggande skidorter - för största möjliga variation. Dessa utflykter är mycket uppskattade och ingår i resans pris. Därmed kan ni få ut mesta möjliga av er semester! Våra sociala och kunniga förare finns på plats under hela veckan för att ge er hjälpsamma tips om ni så önskar. Upptäck varför vi från år till år har så många återkommande resenärer!

Dimaro, Val di Sole -

Fullt
Skidresa med buss till Dimaro och Ski Madonna i Dolomiterna, Italien. Älskade Dimaro! Äntligen kan vi erbjuda en resa till Dimaro igen. Troligtvis vårt mest uppskattade resmål genom tiderna. Följ med och upptäck varför! Denna charmiga lilla by erbjuder skidmöjligheter där bara fantasin sätter stopp, tack vare förbindelsen till Madonna di Campiglio...Läs mer