Covid-19

Hur samhällssituationen kommer utveckla sig är givetvis väldigt svårt att besvara och vi vet i nuläget inget om hur Covid-19 kommer påverka våra resor framöver.

Vi gör vårt bästa för att alltid följa Folkhälsomyndighetens och andra myndigeters regler och restriktioner. Vi ber alla våra gäster att vara öppna för de förändringar som kan komma att uppstå i spåren av Covid-19. Vi förbehåller oss rätten att göra ombordplacering på bussen utifrån vid var tids gällande förutsättningar och regler. Resesällskap kommer dock fortfarande tillåtas att sitta tillsammans i bussen.

Vi förutsätter naturligtvis att alla våra gäster tar ett stort personligt ansvar för att begränsa smittspridningen. Vi förväntar oss i linje med myndighetsrekommendationer att var och en som tar plats på en resa är ytterst noga med hygienen. Tvätta händer frekvent med tvål och vatten, använd handsprit och nys/hosta i armvecket i förekommande fall. Om du inte känner dig helt frisk vid resans start så förväntar vi oss att du avbokar din resa. Att införskaffa handsprit och eventuella munskydd åligger resenären på resan. Vi har inga krav på munskydd i bussen i nuläget men eventuella restriktioner kan förekomma baserat på olika länders bestämmelser. Bussarna är utrustade med toaletter men dessa bör användas sparsamt i den mån det är möjligt. Under resvägen stannar vi mer frekvent än normalt på ställen där det finns möjlighet till toalettbesök.

Vi ser till alla våra resenärers bästa!