BorderShop - Puttgarden

Nattbuss till BorderShop i Puttgarden!

Resans mål är Bordershop i Puttgarden, en gränshandelsbutik ägd av Scandlines, där man bl a kan köpa öl, vin och sprit samt godis, snacks och choklad till mycket billiga priser. Butiken består av 8000 m² fördelade på fyra våningar som är indelad i avdelningar, så det är lätt att hitta. Här vill man gärna ge sina kunder en helt unik upplevelse och möjligheten att gå på upptäcktsfärd och bli inspirerade. På spritavdelningen har de t ex lanserat "shop in shop"-koncept med små butiker i den stora butiken. De små butikerna är smakfullt strukturerade efter märke för att skapa rätt stämning runt produkterna. Samtidigt blir din shoppingupplevelse mer exklusiv. Shopping info: www.bordershop.dk
På vår resa tar vi vägen via färjelinjerna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden. Väl framme i Puttgarden besöker vi BorderShop mellan ca kl 06.00-08.00, därefter påbörjar vi hemresan.

I BorderShop kan du betala med danska och svenska kronor samt Euro. Växel (återbetalning) sker i danska kronor eller i Euro. Du kan även betala med kreditkort som Visa, Master/Eurocard och Diners (OBS! Pinkod skall användas). Det går inte att växla pengar i Border Shop.

Varuhuset är öppet:
Mån-Ons 04-20
Tors 04-24
Fre-Lör 00-24
Sön 00-20

 

I resans pris ingår: Bussresa tur och retur till BorderShop i Puttgarden inkl väg- och färjeavgifter. Max 100kg bagage/person.
Pris: 1050 kr/person
Köp till 50 kg extra bagagevikt: 375 kr

Åldersgräns vid resa utan målsman, 20 år.

För aktuell information om tidtabell/påstigningsplatser hänvisar vi till bokningsdialogen.

Status:
Fullt

Särskilda resevillkor - Puttgarden

Allmänna resevillkor enligt överenskommelse mellan resebranschen och konsumentverket tillämpas. Vi reserverar oss för eventuella tyckfel samt ändringar vi tvingas göra efter pressläggning.
Arrangör enligt resegarantilagen är: Skall’s Buss & Taxi AB, Centrumvägen 19, 458 30 FÄRGELANDA. Tel: 0528-106 01.
Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en avgång om färre än 20 personer bokat senast 7 dagar före avresa.

Särskilda resevillkor relaterade till Covid-19:
Samtliga resenärer har ett egenansvar att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer fullt ut. Researrangören förbehåller sig rätten att avvisa resenär från bussen om dessa inte följs. Researrangören förbehåller sig även rätten att med kort varsel ställa in en avgång om samhällssituationen så kräver. Varje enskild resenär ansvarar för att hålla sig uppdaterad sig om vilka regler och förutsättningar som är vid var tid gällande. Varje enskild resenär ansvarar även själv för att samtliga dokument som krävs för inresa till/utresa från de berörda länderna på resan kan uppvisas.

 

Avbokningskostnad:
Vid avbokning senast 14 dagar före avresa=50% av resans pris
Inom 14 dagar före avresa=Hela resans pris.

Betalning för resan skall vara arrangören tillhanda inom 10 dagar från bokning, dock senast 14 dagar före avresa.

Åldersgräns vid resa utan målsman, 20år.

Du ansvarar själv för dina varor!
Som resenär ansvarar du själv för dina varor. Se till att allt är tydligt försett med namn och adress för att undvika tveksamheter i samband med urlastning. Färgelanda Buss/Snö-vit Resor ansvarar inte för förkomna varor.