BorderShop - Puttgarden

Nattbuss till BorderShop i Puttgarden!
Resans mål är Bordershop i Puttgarden, en gränshandelsbutik ägd av Scandlines, där man bl a kan köpa öl, vin och sprit samt godis, snacks och choklad till mycket billiga priser. Butiken består av 8000 m² fördelade på fyra våningar som är indelad i avdelningar, så det är lätt att hitta. Här vill man gärna ge sina kunder en helt unik upplevelse och möjligheten att gå på upptäcktsfärd och bli inspirerade. På spritavdelningen har de t ex lanserat "shop in shop"-koncept med små butiker i den stora butiken. De små butikerna är smakfullt strukturerade efter märke för att skapa rätt stämning runt produkterna. Samtidigt blir din shoppingupplevelse mer exklusiv. Shopping info: www.bordershop.dk
På vår resa tar vi vägen via färjelinjerna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden. Väl framme i Puttgarden besöker vi BorderShop mellan ca kl 06.00-08.00, därefter påbörjar vi hemresan.

I BorderShop kan du betala med danska och svenska kronor samt Euro. Växel (återbetalning) sker i danska kronor eller i Euro. Du kan även betala med kreditkort som Visa, Master/Eurocard och Diners (OBS! Pinkod skall användas). Det går inte att växla pengar i Border Shop.

Varuhuset är öppet:
Mån-Ons 04-20
Tors 04-24
Fre-Lör 00-24
Sön 00-20

I resans pris ingår: Bussresa tur och retur till BorderShop i Puttgarden inkl väg- och färjeavgifter. Max 100kg bagage/person.
Pris: 850 kr/person
Köp till 50 kg extra bagagevikt: 375 kr

Åldersgräns vid resa utan målsman, 20 år.

För aktuell information om tidtabell/påstigningsplatser hänvisar vi till bokningsdialogen.

Status:
Fullt

Särskilda resevillkor - Puttgarden

Allmänna resevillkor enligt överenskommelse mellan resebranschen och konsumentverket tillämpas. Vi reserverar oss för eventuella tyckfel samt ändringar vi tvingas göra efter pressläggning.
Arrangör enligt resegarantilagen är: Skall’s Buss & Taxi AB, Centrumvägen 19, 458 30 FÄRGELANDA. Tel: 0528-106 01.
Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en avgång om färre än 20 personer bokat senast 7 dagar före avresa.

Avbokningskostnad:
Vid avbokning senast 14 dagar före avresa=50% av resans pris
Inom 14 dagar före avresa=Hela resans pris.

Betalning för resan skall vara arrangören tillhanda inom 10 dagar från bokning, dock senast 14 dagar före avresa.

 

Åldersgräns vid resa utan målsman, 20år.