Skidresor - Längd

Nu siktar vi mot vintersäsongen 2019!

Under de senaste åren har vi genomfört resor till ett flertal av de Europeiska långloppen som ingår i Worldloppet och/eller i Visma Ski Classics; italienska Marcialonga, tyska König Ludwig Lauf, österrikiska Dolomitenlauf och tjeckiska Jizerská.

Även under 2019 kommer vi erbjuda en resa till Marcialonga. Vi administrerar även startplatserna.

Program "Marcialonga 2019" som pdf

Välkommen att njuta av vinter och härliga alpvyer från längdspåren!
Effektiv och snabb bussresa utan bagagekrångel ned genom Europa, där vi har valt bekväma färjeöverfarter och restider med ett minimum av irriterande bilköer. På alla våra orter bor vi på prisvärda och väl valda hotell. Välj det som passar Dig bäst!
Även i de italienska orterna i vårt alpina program finns det bra, välpreparerade spår för alla typer av åkare. På flera av våra orter går det också alldeles utmärkt att kombinera en vecka med både längdåkning och utförsåkning.

Sätt Er bekvämt till rätta! Njut av en bra film eller bok och låt oss ta Er ned till de vackra alperna! Oftast till priser som är bättre än det Ni hittar i fjällen!

Marcialonga

Fullt
Bussresa till Italienska Vasaloppet - långloppet Marcialonga. Vi bor i Moena och har nära till starten. Välkommen med till Marcialonga 2019. Återigen har vi nöjet att erbjuda en bussresa till Marcialonga. Långloppet som, tillsammans med bl a Vasaloppet och König Ludwig Lauf, är ett av de klassiska långloppen i Europa. Loppet har gått 45 gånger tid...Läs mer